MAXIVITA HERBAL SEPTANGIN Islandský lišejník

Český výrobek
Objednávkové číslo M912
Balení 16 pastilek
JEN ZA  
Cena 1 ks 65,00 Kč (s DPH)



JEN ZA
Pro snadnější odkašlávání s příchutí lékořice
Uklidňuje podráždění krku a horních cest dýchacích

Pastilky s obsahem extraktu z islandského lišejníku a dalších dvaceti bylin, mezi nimi z lékořice, heřmánku, jitrocele a lípy, které mají příznivý vliv na horní cesty dýchací a dutinu ústní. Usnadňují odkašlávání1 a pomáhají uvolňovat dýchací cesty při rýmě2.

Doplněk stravy – pastilky s rostlinnou složkou.

Doporučené dávkování: dospělí 1 pastilka 3–6x denně, děti od 6 let 1 pastilka 2–3x denně. Pastilku nechejte rozpustit v ústech. Nepolykat. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Složení: cukr, glukózový sirup, extrakt ze směsi 20 bylin (lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra) – kořen, jitrocel kopinatý (Plantago lanceolata) – list, heřmánek pravý (Matricaria rectita) – květ, lípa malolistá (Tilia cordata) – květ, a další), včelí med, extrakt z pukléřky islandské (Cetraria islandica), L-askorbát sodný (vitamin C), eukalyptový olej, anýzový olej, kyselina – kyselina citronová, mentol.

Upozornění: ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na boční straně obalu.

Obsah: 16 pastilek
Hmotnost obsahu: 53,2 g


Aktivní složky ve 1 pastilce / v 6 pastilkách a % RHP*
extrakt z pukléřky islandské 10 mg / 60 mg
extrakt z lékořice lysé 7,3 mg / 43,8 mg
extrakt z jitrocele kopinatého 4,5 mg / 27 mg
extrakt z heřmánku pravého 0,9 mg / 5,4 mg
extrakt z lípy malolisté 0,5 mg / 3 mg
vitamin C 6 mg / 36 mg (7,5 % / 45 %)
* referenční hodnota příjmu